news-details

BiLira Geleneksel AMA Etkinliğinde “DeFi” kavramını ele alacak

BiLira, geçtiğimiz ay başladığı BiLira AMA (Ask Me Anything) etkinliklerinin ikincisini 9 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirecek. Bu etkinlikte BiLira, geleceğin finansında Decentralised Finance – DeFi kavramı ile ilgili merak edilenleri masaya yatıracak.

Türk Lirası tarafından desteklenen, herkese uyumlu ve güvenilir ilk stabil kripto para birimi olan BiLira, geçen ay başladığı “BiLira Geleneksel AMA (Ask Me Anything)” etkinliklerinin ikincisini 9 Mayıs 2020 tarihinde, 17:00 – 18:00 saatleri arasında düzenleyecek.

Herkesin geleceğin finans dünyasında eşit haklara sahip olması ve merkeziyetsiz internet – dağıtık finans kavramı ve ürünleri ile bağlantı kurabilmesi amacıyla geliştirilen BiLira, merkeziyetsiz finansın doğuş noktası olan DeFi kavramını tüm yönleriyle masaya yatıracak. DeFi Türkiye’den Çağın Dönmez ve BiLira İş Geliştirme Yöneticisi Baran Yıldırım’ın konuk olacağı etkinlikte moderatörlüğünü Doruk İşmen üstlenecek. Canlı olarak yayınlanacak etkinlikte şu konular öne çıkacak:

●DeFi nedir?

●Kripto para ekosistemi içerisindeki yeri nedir?

●Bu sistemde neleri değiştirebilir?

●BiLira’nın DeFi dünyasındaki konumu ve geleceği

Canlı olarak BiLira’nın sosyal medya hesabından duyuracağı platformlarda, yayınlanacak olan etkinlik öncesi katılımcılar, merak ettiği soruları yine BiLira’nın Twitter hesabından (https://twitter.com/BiLira_Official) sorulabilecek.

BiLira, kullanıcılarına her zaman, 1 Türk Lirası karşılığında 1 BiLira satın alabilmelerini ve 1

BiLira’yı 1 Türk Lirası olarak nakit paraya dönüştürebilmelerini sağlıyor. Ethereum ağı üzerine kurulu ilk stabil kripto para birimi olan BiLira, tüm ERC-20 standart dijital cüzdanlarla uyumlu altyapıya sahip.

“BiLira - AMA” etkinliği 2. Bölüm: Decentralised Finance - DeFi

Tarih: 9 Mayıs 2020, 17:00 – 18:00

Yer: Etkinlik öncesi BiLira sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.

Sorular için: https://twitter.com/BiLira_Official


Hibya Haber Ajansı