news-details

Ultra Berrak ailesine iki yeni ürün

Dünya standartlarında temizlik kâğıdı üreten Lila Group’un ekonomik markası Ultra Berrak, ürün gamına iki yeni ürün ekleyerek üstün performans ve kaliteyi düşük maliyetle evinize taşıyor.

Kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran ürünleri ile dikkat çeken Lila Group’un ekonomik markası Ultra Berrak, bütçesini düşünürken kaliteden ödün vermek istemeyenlere yeni seçenekler sunuyor.

Ekonomik segmentte en yüksek kaliteyi sunmayı hedefleyen Ultra Berrak, 4'lü, 12’li, 16’lı, 24’lü ve 32’li paketleri ile ihtiyaca göre farklı paket boyu alternatiflerini kullanıcılarına ulaştırırken, 8’li paketi de seçeneklerine eklemeyi unutmadı. İki katlı yapısı ile daha yumuşak ve daha dayanıklı olan Ultra Berrak, tuvalete atıldığında ise kolayca eriyor.

Ultra Berrak, beyaz rengi ve şık desenine bir de çiçek kokusunu ekleyerek, yeni ürünü Çiçek Kokulu 32’li tuvalet kâğıdını koku sevenler için tasarladı. Ultra Berrak ailesinin ilk ve tek kokulu ürünü olarak raflarda yerini alan Çiçek Kokulu 32’li tuvalet kâğıdı hem farklı hem hesaplı ürün isteyen tüketicilerin yeni gözdesi olacak. Çiçek kokusu sayesinde kullanım sırasında ferahlık hissi veren tuvalet kâğıdı banyoların havasını değiştirecek.

Ultra Berrak, peçete, mendil, kâğıt havlu ve tuvalet kâğıdı kategorilerindeki geniş ürün gamı ile ihtiyaç duyulan her alana çözüm üretiyor.

Hibya Haber Ajansı