news-details

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Koronavirüs mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi gecesi Cumhurbaşkanlığı Twitter hesaplarından paylaşılan açıklamada  Koronavirüs'ü (KOVİD-19) hakkında uyarılarda bulundu, sağlık personellerine teşekkürlerini sundu ve halkın Miraç kandilini kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm sağlık personellerinin "zaman mefhumu gözetmeden" çalıştıklarını ve kendilerini tebrik ettiklerini belirtti.

Yaşlı ve kronik hastalıkların sokağa çıkmamalarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan;
“Sizlerden ricamız hükümet yetkililerimizin yönlendirmelerini dikkatle takip etmeniz ve etmeyenleri uyarmanıdır. Özellikle 65 yaş ve üstü ve kronik hastalıklara sahip olanların kesinlikle sokağa çıkmamalarıdır. Eğer bu tür sokağa çıkanlar varsa, tekrar ediyorum onları uyarmalısınız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan uyarıların yerinde olduğunu, yaş gruplarının önem taşıdığını ve “olumsuzluk” kampanyalarına kulak asılmaması gerektiğini şu sözlerle belirtti; “Dikkat edilirse az sayıda da olsa şu an itibariyle ölenlerimize baktığımız zaman, bunların hepsinin de bu yaş gruplarında olduğunu gördüğümüz zaman demek ki yapılan uyarılar doğrudur ve yerindedir. Sağlık ve huzur içinde ülkemizi yarınlara taşıyacağız olumsuzluk kampanyası meydana getirmek isteyenlere inanmayınız. Bir defa devlet olarak biz bunların hepsinin tedbirlerini aldık.”

(Video Yükleniyor - HibyaTV)
Hibya Haber Ajansı