news-details

İkinci dalga endişesi

*Yeşil ok olumluyu kırmızı ok olumsuzu göstermektedir.

Çin'in Wuhan kentinde ve Güney Kore'de yeni görülen vakalar piyasalarda ikinci dalga endişesi yaratırken, Asya borsaları bu sabah negatif bölgede seyrediyorlar. S&P500 vadelileri ise %0,4'e yakın satıcılı. Almanya'da görülen vakalarda bulaşıcılık oranının 1.1 kişiye çıkması da endişeleri anlamlı kılıyor. Bulaşıcılık oranının 1'in üzerine çıkması üssel bir artışa işaret ettiği için gevşetilen tedbirler sorgulanıyor. Ekonomilerin kademeli olarak açılması da piyasalar için başlıca katalizör olduğu düşünülürse bu gelişme borsa endekilerinde kısmi (VIX<30) baskıya yol açabilir. Bu görüntüyle birlikte, geçtiğimiz günlerde yurtdışı piyasalardaki iyimserliğe ve TL'deki değer kazancına karşın güçlenemeyen BIST100 endeksi de halen yüksek seviyelerde bulunan risk primimizle birlikte yönünü aşağıya çevirebilir.

 
 

MAKROEKONOMİ

                                  
Salgında ikinci dalga olasılığının değerlendirilmesiyle ABD vadelileri ve Asya borsaları yeni güne ekside başlarken, Suudi Arabistan'ın arzı daha sert kısacağının gözlenmesi ise petrol fiyatlarını desteklemekte. Salgının ilk çıktığı Wuhan'da geçen ay bölgenin açılmasından bu yana ilk kez yeni vaka bildirilirken, Güney Kore ikinci dalga endişelerini vurguluyor. Rusya rekor sayıda yeni vaka sayıları ile Avrupa'nın yeni salgın merkezi olmaya yöneldi. ABD-Çin arasındaki Faz 1 anlaşması görüşmeleri beklenirken, Çin'in Avustralya ile olan ticari ilişkisi de göz önünde bulunduruluyor. Çin'in Avustralya'dan et ithalatını ertelediği görülüyor. Suudi Arabistan, koronavirüs salgınından ve düşük petrol fiyatlarından zarar gören ekonomisini desteklemek için katma değer vergisini üç katına çıkaracağını ve kamu çalışanlarına geçim ödeneği vermeyi durduracağını bildirdi.

Nisan ayına ilişkin Çin enflasyon verileri beklentilerin altında kaldı ve talepteki zayıflığı teyit ederken, Çin Merkez Bankası'nın da para politikasında alanı olduğunu gösterdi. Dün Çin Merkez Bankası çeyreklik raporunda aşırı likidite sağlanmayacak yönündeki ifadesini çıkarmıştı. Geride bıraktığımız dönemde gıda fiyatlarının etkisiyle baskı altında kalan TÜFE, gıdanın etkisinin kısmi hafiflemesiyle yıllık %3,1'e gevşedi. Çin'de nisan ayında fabrika çıkış fiyatları son dört yılın en keskin düşüşünü gerçekleştirdi. Salgın üretime aşağı yönlü baskı yapmakta. Hammadde fiyatlarındaki gerilemeyle ÜFE nisanda yıllık %3,1 düşüşte ve deflasyon biraz daha derinleşmiş oldu.
  • Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün 3 yıllık TLREF'e endeksli ve 8 yıllık TÜFE'ye endeksli tahvil ihaleleri düzenleyecek. ABD tarafında, TSİ 15.30'da nisan ayına ilişkin TÜFE verileri izlenecek. TSİ 16'da St. Louis Başkanı James Bullard'ın, TSİ 17'de Fed Başkan Yardımcısı Randal Quarles'in, TSİ 17'de Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker'ın ve TSİ 23,59'da Cleveland Fed Başkanı Loretta Mester'in konuşmaları dikkatle takip edilecek.
Mevsim etkilerinden arındırılmış işsizlik oranı, şubat döneminde (Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsamakta) %12,7 ile sabit kaldı. İşsizlik oranlarında 7 aydır devam eden düşüş trendi, mart ayının ortasından itibaren salgına ilişkin alınan tedbirlerin ekonomik faaliyetleri azaltması nedeniyle ivme kaybetmiş durumda. Ocak döneminde %51,7 olan iş gücüne katılım oranı şubat döneminde %50,7'ye gerilemiş vaziyette, işsiz sayısında sınırlı düşüş görülürken istihdam oranı da %45,2'den %44,3'e gerileyerek 2013 yılının sonundan beri en düşük seviyede. 
  • Arındırılmış verilere göre, şubat döneminde sanayi sektöründe istihdam yıllık 205 bin kişi artış gösterirken, inşaat sektöründe 107 bin azalma ve hizmet sektöründe 179 bin kişi istihdamda azalma var. Aslında ilk 2,5 aydaki ekonomik resmin istihdam rakamlarını teyit ettiğini görmekteyiz. Sanayi üretimi ilk iki ay %7'nin üzerinde büyüme sağlamıştı ancak ekonomik aktivite de mart ayı ortasından sonrası  görülen azalmanın yıllık bazdaki sanayi istihdamındaki olumlu gidişatı kısmi olarak baskıladığı görülmekte. Hizmet sektöründeki istihdamın da alınan kamu sağlığı tedbirleriyle azalması normal karşılanabilir ki yılın ikinci yarısı itibarıyla toparlanma sağlanana kadar önümüzdeki 3 aylık periyotta daha düşük istihdam rakamları beklenmekte. 
  • Genç nüfusta işsizlik oranı %23 seviyesinden %23,4 seviyesine yükseldi. Temmuz ayında rekor seviye olan %27'yi görmüştük, bu ayki veriyle o dönemden beri istikrarlı düşüş sona ermiş oldu . Tarım dışı işsizlik oranı, %14,7'den %14,6 seviyesine geriledi. Bu veri de Kasım 2018'den beri görülen en olumlu veri. 
  • Arındırılmamış verilere baktığımızda ise  işsizlik oranı şubat döneminde %13,8'den %13,6'ya gerilerken, tarım dışı işsizlik oranı ise %15,7'den %15,4'e geriledi. 
                     


ŞİRKET HABERLERİ 

Alkim Alkali Kimya (ALKIM, Pozitif): Şirket'in 1Ç2020'deki ana ortaklık net dönem karı geçen yılın aynı dönemine göre %30,2 oranında artmış ve 33,9mn TL olmuştur. Şirket'in bu çeyrekteki satış gelirleri geçen yılın aynı dönemine göre %2,1 oranında azalarak 169,9mn TL olmuştur. Satış maliyeti %5,6 oranında azalan Şirket'in 1Ç2020'deki brüt karı da geçen yılın ilk çeyreğinde göre %7,5 oranında artmış ve 49,8mn TL olmuştur. Operasyonel giderleri %3,5 oranında azalan şirket, diğer faaliyetlerden 15,2mn TL gelir kaydetmiştir. Buna bağlı olarak faaliyet karı %35,7 oranında artmış ve 50,7mn TL olmuştur. Finansman tarafında ise 2mn TL gider kaydedilmiştir. Tüm bunlara bağlı olarak vergi öncesi karı 48,8mn TL olmuştur. 10,9mn TL vergi gideri sonrası şirketin ana ortaklığa düşen net dönem karı 33,9mn TL olmuştur.

Pegasus (PGSUS, Sınırlı Negatif): Şirket'in 1Ç2020'deki ana ortaklık net dönem zararı 401,5mn TL olmuştur. Piyasa beklentisi Şirket'in ilk çeyrekte 302mn TL ana ortaklık net dönem zararı açıklaması yönündeydi. Şirket'in satış gelirleri ilk çeyrekte yıllık %6,4 oranında artarak 1.878mn TL'ye çıkarken, brüt zarar 81mn TL'yi göstermiştir. 1Ç2019'daki brüt kar 31,4mn TL idi. 137,3mn TL'lik operasyonel giderler ve 31,2mn TL'lik diğer faaliyet gelirleri sonrasında faaliyet zararı 187,1mn TL olarak gerçekleşmiştir. 1Ç2019'daki faaliyet zararı 55,6mn TL idi. Yatırım faaliyetlerinden 0,2mn TL gelir yazılırken, özkaynak yöntemiyle değerlenen yatırımlardan da 4,6mn TL gelir kaydedilmiştir. Diğer yandan, Şirket ilk çeyrekte 311,5mn TL net finansman gideri kaydetmiştir. Şirket 2019'un aynı döneminde 185,6mn TL net finansman gideri kaydetmişti. 92,3mn TL'lik vergi geliri sonrasında ana ortaklık net dönem zararı 401,5mn TL olmuştur. Şirket daha önce paylaştığı 2020 yılı beklentilerinin geçerli olmadığını, diğer taraftan henüz yeni bir öngörü paylaşımı yapılamadığını eklemiştir.

Aksigorta (AKGRT, Nötr): Şirket'in 2020 Nisan ayındaki toplam prim üretimi bir önceki yılın aynı dönemine göre %9 oranında azalarak 311,8mn TL'ye gerilemiştir. Kara araçları sorumluluk hariç toplam üretim ise aynı dönemler itibarıyla %10 oranında artarak 223,1mn TL'ye yükselmiştir. Diğer yandan, nisan ayı prim üretimi ile beraber Şirket'in 2020 Ocak - Nisan dönemi prim üretimi bir önceki yıla göre %12 oranında artarak 1.530mn TL'ye yükselmiştir. Kara araçları sorumluluk hariç toplam üretim ise yıllık olarak %9 oranında artmış ve 1.056mn TL olmuştur.

Halkbank (HALKB, Sınırlı Pozitif): Banka Yönetim Kurulu'nun 11.05.2020 tarihli Toplantısı'nda,  Banka'nın kayıtlı sermaye tavanı altında kalmak kaydıyla, her biri 0,01 TL nominal değerde paylardan oluşan toplam 1.250.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, "tahsisli satış" yöntemi ile mevcut tüm ortakların rüçhan haklarının tamamen kısıtlanarak, nakit sermaye artırımı yoluyla toplam satış hasılatı 7.000.000.000 TL olacak şekilde, Borsa İstanbul A.Ş.'nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatına göre hesaplanacak toplam nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına, artırılan sermaye tutarını temsil edecek payların tamamının halka arz edilmeksizin tahsisli satış yöntemi ile Banka hissedarlarından Türkiye Varlık Fonu'na Borsa İstanbul A.Ş. pay piyasasında toptan alış satış işlemi yolu ile satılmasına, bu sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek, toplam satış hasılat tutarı 7.000.000.000TL'ye karşılık gelecek fonun nominal sermaye bedeline denk gelecek paylarının imtiyazsız ve borsada işlem görebilir nitelikte olmasına, bu sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek her biri 0,01-TL (Bir kuruş) nominal değerli payların satış fiyatının, nominal değerden düşük olmayacak şekilde Borsa İstanbul A.Ş'nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü çerçevesinde belirlenmesine ve bu doğrultuda artırılacak çıkarılmış sermaye tutarının tayin edilmesine, sermaye artırım işlemlerinin gerçekleştirilmesi, gerekli izinlerin alınması, işlemlerin ifası ve başvuru işlemlerinin tamamlanması için her türlü merci ve kurumlara gerekli başvuruların ve bildirimlerin yapılması, Borsa İstanbul A.Ş.'nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü düzenlemeleri çerçevesinde gerçekleşecek nihai satış işlem fiyatının belirlenmesi ile ilgili olarak Banka Genel Müdürlüğünün yetkilendirilmesine karar verilmiştir. Bu kapsamda da "tahsisli satış" yöntemi ile sermayenin nakden artırılmasına ilişkin karar çerçevesinde, düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması amacıyla 11.05.2020 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli başvuru yapılmıştır.

Vakıfbank (VAKBN, Sınırlı Pozitif): Banka Yönetim Kurulunun 11 Mayıs 2020 tarihli toplantısında Banka'nın sermayesinin kayıtlı sermaye tavanı dâhilinde tahsisli olarak artırılmasına ilişkin kararlar alınmıştır: Buna göre; Banka'nın kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, 2.500.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, mevcut pay sahiplerinin rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak, tahsisli ve nakden toplamda 7.000.000.000 TL toplam satış hasılatı elde edilecek şekilde Borsa Istanbul A.Ş.'nin Toptan Alış Satış İşlemlerine ilişkin Prosedürü çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatına göre hesaplanacak nominal sermaye tutarı kadar nakit sermaye artırımı yoluyla artırılması, Nakit olarak artırılacak sermayeyi temsil edecek her biri 0,01 TL (Bir kuruş) nominal değerli payların tamamının D grubu nama yazılı ve Borsa İstanbul A.Ş. ("Borsa İstanbul" veya "Borsa") nezdinde işlem gören nitelikte olması, bu sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payların tamamının, SPK'nın ilgili mevzuatı, BDDK'nın ilgili mevzuatı ve Borsa İstanbul'un Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü çerçevesinde, halka arz edilmeksizin tahsisli satış yöntemi ile Türkiye Varlık Fonu'na Borsa Istanbul'un toptan alış ve satış işlemi yoluyla satılması, bu amaçla SPK ve BDDK başvurularının yapılması, bu sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek her biri 0,01-TL (Bir kuruş) nominal değerli payların satış fiyatının, nominal değerden düşük olmayacak şekilde Borsa İstanbul Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedür çerçevesinde belirlenmesi ve bu doğrultuda artırılacak çıkarılmış sermaye tutarının tayin edilmesi,  sermaye artırım işlemlerinin gerçekleştirilmesi için tüm kamu ile özel kurum ve kuruluşlar nezdinde yapılması gerekli her türlü başvurunun yerini getirilmesi konusunda Banka Genel Müdürlüğünün yetkilendirilmesine karar verilmiştir. Bu kapsamda da, söz konusu işlemin onaylanması için 11 Mayıs 2020 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli başvuruda bulunulmuştur.

Karsan (KARSN, Nötr): Şirket, ABD Posta Servisi'nin Yeni Nesil Dağıtım Aracı Alım Süreci kapsamında, ihale merci tarafından üretim için fiyat teklifi verme süresinin 15 Mayıs 2020 tarihine uzatıldığını duyurmuştu. İhale merci tarafından Şirkete yapılan bildirim ile söz konusu fiyat teklifi verme süresinin 14 Temmuz 2020 tarihine kadar uzatıldığı öğrenilmiştir.

Logo Yazılım (LOGO, Nötr): Şirket tarafından ELBA HR İnsan Kaynakları Eğitim ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin (Peoplise) sermayesinin %86,70'ini temsil eden 255.377 adet şirket payını hisse başına ortalama 6,46 ABD doları bedelle (toplam: 1.649.500 ABD doları) devralınması konusunda pay devir sözleşmesi 20 Nisan 2020'de imzalanmıştı. Pay devir işlemleri dün itibarıyla tamamlanmıştır. Sözleşme uyarınca pay devir bedeline ilave olarak 2021 yılı içinde Şirket tarafından performansa dayalı olmak koşuluyla olası performans bedeli ödemesi yapılabilecektir. 

Mavi Giyim (MAVI, Sınırlı Pozitif): 19 Mart 2020 tarihinden itibaren kapalı olan mağazaların açılış planları, çalışanların ve müşterilerin sağlığını korumaya yönelik tüm hazırlıklar yapılarak, hijyen koşulları ve sosyal mesafeyle ilgili gerekli tüm aksiyonlar alınarak tamamlanmıştır. Buna göre Türkiye'deki perakende ve bayi mağazalarından; 13 cadde mağazasının 12 Mayıs 2020'de, ağırlığı cadde mağazası olan 83 mağazanın 14 Mayıs 2020'de, cadde ve AVM olmak üzere 40 mağazanın 20 Mayıs 2020'de ve geri kalan tüm mağazaların 1 Haziran 2020 tarihinde açılarak faaliyetlerine başlaması planlanmaktadır.  Pazardaki gelişmeler ve AVM yönetimlerinin kararları doğrultusunda mağaza açılış tarihlerinde ve adetlerinde bazı küçük değişiklikler olabilir. Avrupa'daki bir adet perakende mağaza açılmış olup Kanada ve Rusya için yerel otoritelerin yönlendirmeleri beklenmektedir.

SEKTÖR HABERLERİ

Türkiye Varlık Fonu (TVF), "T.C. Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Halk Bankası AŞ ve Türkiye Vakıflar Bankası TAO'nun sermaye yapılarının güçlendirilmesi ve yeterliliklerinin desteklenmesi amacıyla çekirdek sermayelerinin toplam 21 milyar TL artırılması için gerekli çalışmaları başlatmış bulunmaktayız." açıklamasını yaptı. TVF'den yapılan açıklamada, fonun, Nisan 2019'da yaptığı açıklamada, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Yeni Ekonomi Programı çerçevesinde ve TVF'nin finansal piyasalarda istikrar ve derinliği destekleme misyonu doğrultusunda, kamu bankalarına toplam 3,7 milyar avro ilave ana sermaye desteği sağlanması konusunda üstlendiği görevi duyurduğu hatırlatıldı. Açıklamada, "Yine aynı misyon doğrultusunda T.C. Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Halk Bankası AŞ ve Türkiye Vakıflar Bankası TAO'nun sermaye yapılarının güçlendirilmesi ve yeterliliklerinin desteklenmesi amacıyla çekirdek sermayelerinin toplam 21 milyar TL artırılması için gerekli çalışmaları başlatmış bulunmaktayız." bilgisi verildi. Hali hazırda T.C. Ziraat Bankası AŞ'nin tamamı, Türkiye Halk Bankası AŞ'nin ise çoğunluk hissesinin TVF bünyesinde bulunduğu hatırlatılan açıklamada, TVF'nin Vakıfbank'ta da hissedar olacağı bu işlemle birlikte üç banka arasındaki koordinasyon ve sinerjinin daha da güçleneceği kaydedildi. Açıklama şöyle devam etti: "Söz konusu sermaye desteği ile finansal ve ekonomik istikrarın sağlanmasında kritik rol üstlenen kamu bankalarının Kovid-19 salgınının ekonomi üzerindeki etkileri ve buna bağlı küresel piyasadaki dalgalanmalara karşı daha güçlü hale gelmeleriyle önümüzdeki dönem büyüme stratejilerini sürdürmeleri amaçlanmaktadır.  Söz konusu işlemin finansmanı, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ikrazen ihraç edilen devlet iç borçlanma senetlerinin (DİBS) piyasa rayicinden bankalara satışından elde edilecek nakitle karşılanacaktır.

İthalat: Cumhurbaşkanı kararıyla altından ve kıymetli taşlardan mücevherler, bazı beyaz eşya ve klimaların da aralarında bulunduğu çok sayıda ürüne 30 Eylül'e kadar geçici olarak %30, daha sonra da %25'e varan oranlarda ek gümrük vergisi getirildi. Cumhurbaşkanlığı kararına göre; altından ve kıymetli taşlardan mücevherat, buzdolabı ve derin dondurucular, bulaşık makineleri, çamaşır makineleri, split klimalar, ocak ve yemek pişirme cihazları, su filtreleri, turbo kompresörler, motor parçaları, golf arabası, mensucat açma sarma makineleri, çeşitli el ve ziraat aletler, metalden eşyalar, alçıdan inşaat malzemeleri, ahşap kapı ve pencereler, prefabrik yapılar, demir-çelikten teller, halatlar, kablolar, zincirler, bakırdan teller, kablolar ve halatlar, yer kaplama ve döşemeleri, yapışkan bantlar, kauçuk levhalar, zaman kontrol cihazları, müzik aletleri, oyun aletleri, kayaklar ve spor malzemeleri, kilitler, menteşeler, makaslar, fırçalar, fermuarlar, çakmaklar, hijyenik ürünler, tripodlar vb. ile bazı muhtelif ürünler artıştan etkilenecek. (Kaynak: Bloomberg)

DiĞER ŞİRKET HABERLERİ 

Galatasaray Sportif (GSRAY, Negatif): Galatasaray Sportif, 1 Aralık 2019 - 29 Şubat 2020 dönemi (3.çeyrek) finansallarını açıklamıştır. Buna göre üçüncü çeyrekte 71,9mn TL ana ortaklık net dönem zararı kaydedilmiştir. Bir önceki yılın aynı döneminde 76,6mn TL ana ortaklık net dönem karı kaydedilmişti. Yılın üçüncü çeyreğinde 4,3mn TL brüt kar (bir önceki yılın aynı döneminde 1,1mn TL brüt zarar)  yazan Galatasaray Sportif'in net finansman giderleri 16,2mn TL'den 47,5mn TL'ye yükselmiştir. Ayrıca bir önceki yılın 3. çeyreğinde 103,3mn TL yatırım faaliyetlerinden gelir yazan Şirket, bu çeyrekte sadece 30bin TL yatırım faaliyetlerinden gelir kaydetmiştir. Son olarak, 3. çeyrek zarar rakamı ardından 1 Haziran 2019-29 Şubat 2020 dönemi 9 aylık ana ortaklık net dönem karı 4mn TL olarak gerçekleşmiştir. Bir önceki yılın aynı döneminde şirket 76,1mn TL ana ortaklık net dönem karı kaydetmişti.
 
Fenerbahçe Futbol (FENER, Negatif): Fenerbahçe Futbol, 1 Aralık 2019 - 29 Şubat 2020 dönemi (3.çeyrek) finansallarını açıklamıştır. Buna göre üçüncü çeyrekte 65,5mn TL ana ortaklık net dönem zararı yazılmıştır. Bir önceki yılın aynı döneminde 47,2mn TL ana ortaklık net dönem zararı kaydedilmişti. Yılın üçüncü çeyreğinde 11,9mn TL brüt zarar (bir önceki yılın aynı döneminde 14,8mn TL brüt zarar)  yazan Fenerbahçe Futbol'un bu dönemdeki net finansman giderleri 21,7mn TL gerçekleşerek yıllık 4,6mn TL artış göstermiştir.  Son olarak, 3. Çeyrek zarar rakamı sonrasında 1 Haziran 2019-29 Şubat 2020 dönemi 9 aylık ana ortaklık net dönem zararı 38,9mn TL olarak gerçekleşmiştir. Bir önceki yılın aynı döneminde 104,1mn TL ana ortaklık net dönem zararı kaydedilmişti.
 
FAİZ PİYASALARI

Pazartesi günü ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti %8,37 seviyesinden %8,38 seviyesine sınırlı yükseldi. Merkez Bankası piyasayı toplamda 165,8 milyar TL ile 140,4 milyar TL'si repo ihalelerinden karşılanacak şekilde fonladı. Geri kalan tutarın 25,4 milyar TL'si %7,75'den piyasa yapıcı bankalara kullandırıldı.

ABD 10 yıllık hazine tahvillerinin faizi, dün gün içerisinde %0,67-%0,72 bandında hareketin ardından, bugün sabah saatlerinde %0,69'larda işlem görmekte.

TL'nin dün kısmi değer kazanmasıyla birlikte verim eğrisinin özellikle kısa vadeli kısmında sınırlı düşüşler gözlendi. Bu kapsamda, Şubat 2021 vadeli kağıdın faizi günlük bazda 17 baz puanlık düşüşle %8,08 seviyesine gerilerken, Eylül 2021 vadeli kağıdın faizi günlük bazda 6 baz puanlık düşüşle %8,90 seviyesine geriledi. Hazine ve Maliye Bakanlığı, dün gerçekleştirdiği ihalede 22-09-2021 vadeli  borçlanma senedinden piyasadan 2,3 milyar TL %8,90 ortalama ile borçlandı.

GÜNLÜK ÖZET PİYASA VERİLERİ

Kaynak: Ziraat Yatırım
Hibya Haber Ajansı