news-details

Otantik lezzetli şekersiz şekerlemeler

Dünyanın dört bir yanından otantik lezzetler içeren ilham verici, şekersiz şekerlerin derlemesiyle Beneo yeni Şekerleme Koleksiyonu hazırladı. Ağızda heyecanlı ve otantik tatlar bırakmak üzere tasarlanan koleksiyonda, şekerleme satışlarına yön veren “sağlıklı haz” ve “duyusal tutku” trendleri öne çıkıyor.

Son araştırmalar, tüketicilerin yedikleriyle duygusal bir bağlantı kurmak istediğini gösteriyor. Yerleşik pazarlarda şekerleme satışlarını canlandırmak için markalar unutulmaz bir tüketim fırsatı sunan şekerleme lezzetleri ve yapıları geliştirmeye teşvik ediliyor[i]. Bu arada, dünya genelinde tüketicilerin dörtte biri şekerleme alırken az şekerli ya da şekersiz ürünlerden etkileniyor[ii]. Bunu göz önünde bulundurarak, BENEO’nun heyecan verici lezzetler ve şekersiz şekerlemelerinin yeni kombinasyonu, üreticilere en sıra dışı atıştırmalıkları bile yapmak ve ticari başarılarını arttırmak için ilham veriyor.

BENEO, dünyanın dört bir yanından mükemmel lezzetleri bulmak için şirketin lezzet geliştirme ortağı Symrise ile çalıştı. Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya'daki yerel uzmanlar, her bölgedeki tüketici eğilimleri doğrultusunda lezzet kombinasyonlarını tadıp, tanımladılar. Sonuç olarak egzotik ve "hiper-yerel" bileşenlerin bir araya getirilmesiyle, çekicilik ve etki açısından gerçekten yenilikçi  bir tatlı serisi geliştirildi.

  • Diğerlerinin yanı sıra, BENEO Tatlılar Koleksiyonu şunları içerir:
    • Garden Chills – Bahçe Ferahlığı; Limon, misket limonu ve kıvırcık nane ile ferahlatıcı bir tat sunan ve tüketiciye bir İtalyan bahçesinde sıcak yaz günlerini hatırlatan yeşil ve sarı renkte iki renkli sert şeker
    • Yuzu Şekeri: Bu sert şeker, Asya meyvesi Yuzu'nun ferahlatıcı, tropik tadını içerir ve tüketicilere dünyadaki uzak seyahatlerini hatırlatır.
    • Tropikal Çiçek: Bu burgulu şekeri, portakal çiçeği, gülhatmi ve kan portakalının meyveli lezzetlerini birleştirerek tüketicinin Güney Amerika'nın Deep South bölgesinden gelen yaz esintisini hissetmesini sağlar.

BENEO-Teknoloji Merkezi Başkan Yardımcısı, Rudy Wouters, : “Hepimiz biliyoruz ki lezzet, gıda ürünlerinin tekrar satın alınmasının anahtarıdır ve otantik lezzetler kullanmak tüketicilerin unutulmaz anları tekrar deneyimlemelerini sağlayabilir. İki elementin tadını ve lezzetini bir araya getirmek, duygusal anıları yaşamak için çok önemli olan kazanan bir kombinasyon yaratır. Bu nedenle BENEO, geliştirilen tariflerin ve örneklerin bölgesel tat tercihlerini karşılamasını sağlamak için dünya çapındaki yerel ortakları ve müşterileri ile yakın bir şekilde çalışmaktadır. En son şekersiz şeker koleksiyonumuzla, müşterilerimizin kategorilerini yönetebilecekleri en son trendlerden faydalanmalarına yardımcı olmak için duyusal tutkuyu hayata geçirdik ve otantik lezzetleri algılanabilir hale getirdik. ”

Şekerleme Koleksiyonu, doğal bir kaynaktan; saf şeker pancarından elde edilen tek şeker ikamesi BENEO’nun ISOMALT'nı içerir. Neredeyse sükroza eşit bir tatlandırma profili ama onun yarısı kadar kalorisi ile ideal bir şekersiz ürünlerle ilgilenen şekerleme üreticileri için ideal bir alternatiftir.

 


Hibya Haber Ajansı