news-details

Hibya şimdi Play Store’da

Kısa süre önce kurulmasına rağmen en çok takip edilen haber ajanslarından biri olmayı başaran Haber İlan Basın Yayın Ağı HİBYA, okurlarına sunduğu kolaylıklara bir yenisini daha ekledi. Tarafsız gazetecilik ilkesiyle hareket ederek birçok haber kaynağını tek adreste toplayan HİBYA, Android işletim sistemli cihazlar için geliştirdiği uygulamasını Play Store’da okurlarının kullanımına sundu.

Yayın hayatına başladıkları dönemden bugüne kadar geçen kısa sürede önemli bir başarı yakaladıklarını belirten HİBYA Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Türker Akanlar, yakın bir dönemde IOS işletim sistemli cihazlar için de HİBYA uygulamasını okurların kullanımına sunacaklarını duyurdu.

HİBYA, HABER PORTALLARININ YENİ KAYNAĞI OLDU

HİBYA, geleneksel medyayı herkes için yeniden yapılandırıyor ve birçok haberi tek bir site altında toplayarak okuyucularına dijital platformdan ulaştırıyor. Haberleri kategorilere ayırarak kişiye özel yayın yapıyor. HİBYA, tüm medya kuruluşları ve okuyucular için haberin tarafsız ve yalın haline www.hibya.com adresinden ulaşabilme ve bu haberleri kaynak göstererek kullanabilme imkanını sunuyor.


Hibya Haber Ajansı