news-details

AvivaSA, Müşteri Memnuniyeti Odaklı “A.C.E Awards”tan altınla döndü

Geçen sene, 4’ü uluslararası ve 3’ü ulusal olmak üzere, 7 ayrı ödüle layık görülen Sabancı Holding ve Aviva iştiraki, BES sektör lideri AvivaSA’nın ödül serisi bu sene de devam ediyor. Türkiye’nin ilk ve tek, müşteri memnuniyetini ölçen platformu Şikayetvar’ın, bu sene 5.sini düzenlediği “A.C.E Awards (Achievement in Customer Excellence)-Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri” kapsamında, bireysel emeklilik ve hayat sektöründe AvivaSA, “Gold Ödül”ün sahibi oldu.

 

27 farklı sektörde müşteri deneyimini en iyi yöneten, ulusal ve uluslararası 54 markanın ödülleri, düzenlenen bir törenle markaların üst düzey yöneticilerine verildi.

 

AvivaSA, müşterilerine gösterdiği özenli yaklaşımı ile müşteri memnuniyeti ödüllerine doymuyor.

 

AvivaSA Ceo’su Fırat Kuruca; “Geçen sene, 4’ü uluslararası ve 3’ü ulusal olmak üzere, 7 ayrı ödüle layık görülmüştük. Bu ödüllerin ortak paydası “Müşteri Memnuniyeti”dir. Bu ödülleri, 2017’yi, ‘Kültüre ve İnsana Yatırım Yılı’ ilan etmekle ve 2019 başında uygulamaya koyduğumuz ‘Müşteri Odaklılık’ programımız sayesinde kazandık. AvivaSA’da, müşterilerimizin bütün ihtiyaçlarını tanıyarak, onların değişen beklentilerini en doğru şekilde yönetiyoruz. Süreçlerimizde yalın ve hızlı olmak adına birçok yenilik yaptık ve tek tıkla işler pozisyona geldiğimiz pek çok sürece sahibiz. Tüm çalışanlarımızla değişime açık, yenilikçi ve empati kurduğumuz süreçleri müşterilerimiz için tasarlıyor, mutlaka onları da geliştirme süreçlerine dahil ediyoruz. Stratejimiz doğrultusunda müşteriye dokunan tüm ürün ve hizmetlerde yaptığımız geliştirme ve iyileştirmelerin uluslararası ödüllerle sonuçlanmasından büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

 

Müşteri memnuniyeti odaklı aksiyonlardan bazıları

 

AvivaSA 2019 yılından itibaren, müşterilerinin BES sisteminde değerlendirdikleri yatırımların pozitif yönde gelişimi için, tüm kanallardaki BES planlarına değişen ekonomik konjonktür doğrultusunda yeni fonlar ekledi.

 

AvivaSA Mobil’de yer alan dijital fon danışmanı FonPro ve Fon Bilgi Hattı gibi hizmetlerle müşterilerine fon yönetimini konusunda destek vererek, birikimlerini daha verimli bir şekilde yönetmelerini sağlarken; dijital alanda yatırımlarına devam ederek, analitik yetkinliklerini geliştirdi ve böylelikle müşteri tutundurma ve segmentasyon çalışmalarında müşterilerini daha iyi tanımaya ve analiz etmeye başladı.

 

Hayat Sigortası branşında ise müşteri odaklı ve yenilikçi atılımlar gerçekleştiren AvivaSA, kredi bağlantılı ve serbest hayat ürünlerinde, teminat kapsamı, poliçe süresi ve kanal konumlandırması kapsamında önemli ürün geliştirmelerini hayata geçirdi. Bunlarla birlikte sektörde bir ilki gerçekleştirerek, müşteri sadakat programını, “AvivaSA Bi’dolu” adını verdiği online alışveriş ve kampanya yönetim platformu üzerinden müşterilerinin hizmetine sundu.

 

Kaynak:Caretta İletişim
Hibya Haber Ajansı