news-details

VakıfBank’tan 3 ay ödemesiz Bayram Kredisi

Pandemi sürecinde ihtiyaç sahiplerinin yanındaki güç olan VakıfBank, Ramazan Bayramı’nda da kesintisiz desteğini sürdürmeye devam ediyor. VakıfBank, Bayram kredisi kampanyası kapsamında, tüm bireysel segmentli müşterilerine 3 ay ödemesiz kredi imkanı sunacak.

Salgınla birlikte açıkladığı ekonomik paket ve önlemlerle toplumun her kesimine nefes aldıran VakıfBank, geleneksel ‘Bayram Kredisi’yle desteklerine bir yenisini daha ekledi. VakıfBank Bayram Kredisi için aylık %0,98 faiz oranı uygulayacak ve VakıfBank müşterileri, 3 ay ödemesiz dönemli krediden 60 aya varan vade seçenekleriyle faydalanabilecek.

Kredi kampanyasına yönelik açıklamalarda bulunan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi, her zaman olduğu gibi bu kampanya ile öncelikle ihtiyaç sahiplerine rahat bir nefes aldırmayı hedeflediklerine dikkat çekti. Çelebi, “Bayrama özel 3 ay ödemesiz, 60 ay vadeli kredimizden ihtiyaç sahibi tüm bireysel segmentli müşterilerimiz faydalanabilecek. Ramazan Bayramı’na özel hazırlanan kredi paketinin üst limiti 125 bin TL olup, aylık yüzde 0,98 gibi piyasa koşullarına göre uygun bir faiz oranı uygulanacak” dedi.

SMS ile başvuru

VakıfBank müşterileri SMS ile de Bayram Kredisine başvurabilecek. Bu kanaldan başvurularda, “KREDI” “TCKN” “AYLIK GELİR” bilgileri aralarında birer boşluk bırakarak 5724’e SMS gönderilmesi yeterli olacak.

Bayram Kredisi

Kredi Limiti

Azami Vade

Faiz Oranı

Efektif Yıllık Faiz Oranı

3.000 TL -125.000 TL

60

%0,98

%15,3045

 

*Kredi Tahsis Ücreti kredi tutarının % 0.5'i olup kredi tahsis ücreti üzerinden % 5 Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) alınmaktadır. Efektif Yıllık Faiz Oranı 60 ay vade ve 50.000 TL üzerinden 3 ay ödemesiz dönemli olarak hesaplanmıştır.


Hibya Haber Ajansı