news-details

İtalyan mutfağının sevilen lezzeti Gnocci, Wish More Hotel İstanbul’da

Wish More Hotel İstanbul’dan Mart ayı lezzeti: Pancarlı Gnocci Kremalı Badem Sos ile İtalyan mutfağının sevilen lezzeti Gnocci, Wish More Hotel İstanbul’da

Wish More Hotel İstanbul, dünya mutfağından seçkin lezzetleri deneyimli şefleri aracılığıyla yorumlamaya devam ediyor. Mart ayı menüsünde, kremalı badem sosla lezzetlendirilen pancarlı gnocci, misafir lezzet olarak otel mutfağına konuk oluyor. İtalyan mutfağının beğenilen lezzetleri arasında yer alan gnocci, beş yıldızlı otelin başarılı şefleri tarafından damakları çatlatan bir lezzet şölenine dönüştürülüyor.

 

 

 

Her ay, mutfağında misafir lezzetlere yer vererek farklı tat ve lezzet arayışında olanlar için gurme bir mekan olma özelliğine sahip olan Wish More Hotel İstanbul, Mart ayı menüsünde İtalyan mutfağının sevilen lezzeti gnocciyi, kendi yorumuyla hazırlayarak, misafirlerinin beğenisine sunuyor.

 

İlk olarak İtalya’nın Tuscany bölgesinde ortaya çıkan pancarlı gnocci, orijinalinde patatesle hazırlanan bir lezzet olarak biliniyor. Bölgeye özel olarak pancar sebzesinin eşlik ettiği lezzet, özel sosuyla farklı bir tat oluşturuyor.

Eşsiz lezzetin hazırlık aşamasında patates ve pancar haşlandıktan sonra harmanlanıp isteğe göre şekillendiriliyor. Suda pişirilmesinin ardından tabağa alınan gnocci, badem sütü, krema, tereyağı, parmesan peyniri ve ada çayıyla hazırlanan özel sosu ile servise hazır hale getiriliyor.

Wish More Hotel İstanbul’un zengin menüsünün bu ayki yıldızı Pancarlı Gnocci, İtalyan mutfağı severleri, bu eşsiz lezzetin farklı yorumunu deneyimlemeye davet ediyor

 


Hibya Haber Ajansı