news-details

Raşit Bağzıbağlı : " İşimin başına dönmek istiyorum"

“Yemek yapmayı bilmiyorum”

“Hayatımın her anının kıymetini biliyorum”

Ünlü moda tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, evde geçirdiği zamanını MAG okurları için paylaştı.

İşinin başına döneceği iple çektiğini ifade eden ünlü tasarımcı, “ Şu anda mağazalarımız kapalı olduğu için öncelikle işimin başına dönmeyi istiyorum” dedi. Sürekli şükreden ve farkındalığı yüksek biri olduğunu belirten Bağzıbağlı, “ Her gün zaten her şeyi kaybedebilirim ya da ölebilirim gibi yaşıyorum ve hayatın her anının kıymetini biliyorum” diye belirtti.

 

Tüm Dünya’yı sarsan Covid-19 salgını ile ilgili #evdekal çağırısının altını çizen başarılı tasarımcı, “ Bu süreçte küçük çocuklara üzülüyorum ve yeni doğacak olan bebeklere, onların annelerine…Zor bir süreç yeni jenarasyon için. Allah herkesin yardımcısı olsun” dedi.

 

Neşesi ve samimiyetiyle kısa zamanda tanıyıp sevdiğimiz Wilma Elles’in kapak yıldızı olduğu MAG Nisan sayısı, Açalya Samyeli Danoğlu, Ahu Orakçıoğlu, Arda Sayıner, Aslı Çelik Hatemi, Ayşe Kucuroğlu, Candan Varnalı, Etel Baler, Metin Hara, Rıfat Çebi, Tuğçe Postoğlu, Yağız İzgül gibi kendi alanında başarılı bir çok ismin #evdekal günlüğü röportajları ve dopdolu içeriği ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor.

Kaynak:MAG PR
Hibya Haber Ajansı