news-details

Reynmen söyleyecek, Realme bağış yapacak

Korona virüs nedeniyle tüm yetkililer evde durma çağrısı yapıyor. Ancak birçok kişi hâlâ evde bulunmak yerine dışarıya çıkmayı tercih ediyor. Akıllı telefon markası Realme, insanların evde oturmasını sağlamak için #evdekal diyerek eğlenceli bir sosyal sorumluluk projesi yapıyor. 21 Mart akşamı Realme ve Reynmen Instagram hesabı üzerinden düzenlenecek Reynmen konseri ile hem hastanelere maske bağışı yapılacak hem Ahbap Platformu’na yardımda bulunulacak hem de konseri evinde izleyenlere de çeşitli hediyeler verilecek.

 

 

Korona virüs nedeniyle işyerleri, restoranlar çalışmaya ara veriyor, konserler, kültür sanat etkinlikleri erteleniyor ya da iptal ediliyor. Bu süreçte genç yaşlı her kesimin evde durarak virüsün yayılmasının önüne geçmesi gerekiyor. Bu konuda farkındalık yaratmak isteyen akıllı telefon markası Realme, sosyal medya üzerinden Reynmen konseri düzenleyerek gençlere #evdekal diyor. 

 

21 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da Realme ve Reynmen Instagram hesaplarından yayınlanacak konserle birlikte, marka devlet hastanelerine binlerce N95 maske bağışlayacak. Ayrıca Ahbap Platrofmu’nun da etkinliğe dahil olması ile izleyiciler bağışta bulunarak son 15 günde işten çıkarılmış insanlara yardım edilebilecek. Ev konserlerine devam edecek olan Realme, aynı zamanda evde oturan takipçilerine çeşitli sürprizler hazırlayıp hediyeler dağıtacak. Bunlardan biri de Nisan ayında Türkiye’ye gelmesi beklenen Realme’nin yeni serisi Realme 6 modelleri olacak. Canlı yayınlara evinden katılan 3 kişiye bu telefonlardan hediye edilecek.

 

 


Hibya Haber Ajansı