news-details

DemirDöküm görüntülü keşif hizmetine başladı

DemirDöküm, tüketici dostu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Koronavirüs nedeniyle içinde bulunduğumuz sosyal izolasyon sürecinde satış sonrası hizmetlerde müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaya devam eden DemirDöküm, görüntülü keşif hizmetine başladı. Türkiye'nin dört bir yanındaki tüketiciler, ev ve ofisleri için en ideal yoğuşmalı kombiye DemirDöküm mühendislerinin ücretsiz görüntülü danışmanlık hizmetiyle ulaşma şansı bulacak.

 

Türkiye’nin ısıtma sektöründe en iyi müşteri deneyimini yaşatan firması DemirDöküm, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Ürünleriyle Türkiye'ye ve dünyanın 50 ülkesine ısı konforu sunan DemirDöküm; kombisini değiştirmek veya yeni bir yoğuşmalı kombi almak isteyen müşterileri için ücretsiz danışmanlık hizmetini görüntülü olarak verecek.

 

Sosyal izolasyon sürecinde müşterilerinin ve iş ortaklarının hayatını kolaylaştırmak için kombi keşfine video hizmeti ekleyen DemirDöküm, sağlık çekincelerini de ortadan kaldırıyor. Demirdokum.com.tr internet sitesi üzerinden hayata geçirilen ücretsiz danışmanlık hizmeti ile tüketiciler bilgisayarları ya da akılı telefonları aracılığıyla kombi keşfi için talep oluşturabilecek. DemirDöküm yetkili satıcıları, 24 saat içerisinde gelen taleplere yanıt verip, video konferans üzerinden evin büyüklüğü, konumu, yalıtımı doğrultusunda danışmanlık hizmeti vererek en geç 48 saat içinde müşteri talebi ve mekâna uygun seçimleri sunacak.

 

Hijyen ihtiyacının her zamankinden daha fazla olduğu günümüzde DemirDöküm'ün çağrı merkezi ve WhatsApp uygulaması üzerindeki keşif destek hattından müşterilerine kesintisiz ısı konforu sunmaya devam ettiğini hatırlatan DemirDöküm Pazarlama Direktörü Bilge Kıran, "Koronavirüs vakasının ilk görüldüğü günden itibaren çalışma koşullarımızı hızlıca değiştirip güvenlik önlemlerimizi üst seviyeye çıkardık. Servis çalışanlarımız sahada yeni cihaz devreye alım ve arıza işlemlerinde kesintisiz hizmete maske, gözlük, eldiven ve özel tulumlarla devam ediyor. İki yıldır sunduğumuz ücretsiz keşif hizmetimizde bayilerimiz tüketicilerimizin evine giderek 48 saat içinde detaylı bir rapor hazırlayıp doğru kombi seçimi konusunda yönlendirmede bulunuyordu. Salgın sürecinde aldığımız önlemlere ek olarak bu yeni hizmetimizle tüketicilerde sağlık açısından oluşan çekincelerin bir adım daha önüne geçmiş olacağız. Video üzerinden keşif sürecini daha da hızlandıracağız ve talepleri karşılayacağız. Tüketicilerimizin yapması gereken tek şey internet sitemiz üzerinden keşif formunu doldurmak” dedi.


Hibya Haber Ajansı