news-details

Tesislerdeki sorunları ortadan kaldırıyor

Endüstri firmalarının en büyük ihtiyaçlarından biri de sürdürülebilir performansı elde etmektir. Satın alınan bir ürün veya hizmetin çalışmasındaki sürekliliği sağlamak ve sürdürülebilir performans elde etmek için ürün veya hizmetin satın alındıktan sonra ilgili eğitim, dokümantasyon ve 7/24 teknik servis hizmetinin tesise sağlanması büyük önem arz ediyor.

 

ABB Sürücü, PLC, Softstarter, Enstrüman, HMI ve Diğer Endüstriyel Donanımlara Detaylı Bakım Onarım ve 7/24 Teknik Servis Hizmetleri Sunuyor

 

Mevcut Sisteminizi En İyi Durumda Tutun

 

Yeni ürün her zaman iyidir ancak doğru teşhis ve bakım ile yenisinden farksız bir şekilde çalışabilecek bir sistem varken değil. Tesisinizdeki endüstriyel ürünlerin yaşı ne olursa olsun, HALICI Grup deneyimli mühendis kadrosu ile tesisinizde çalışmakta olan her tür endüstriyel ürün için, ilave donanım seçeneklerinin belirlenmesi, ek yükseltmeler, hata tespiti ve detaylı bakım dâhil birçok hizmeti geniş bir yelpazede 7/24 olarak sağlıyor.

 

Planlı Kesintilerinizde Geniş Teknik Servis Operasyonları Sağlayın

 

HALICI Grup bünyesindeki profesyonel ekibi ile saat ve mekân fark etmeksizin, iş güvenliği ve yasal koşulları eksiksiz bir şekilde sağlayarak teknik servis hizmeti veriyor. Sadece Türkiye’ de değil, yurtdışında da teknik servis hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Almanya, Azerbaycan, Tayland, Gürcistan, Libya, Irak ve Kıbrıs gibi yurtdışı ülkelere de teknik servis hizmeti götürüyor ve ülkenin ekonomisine yaptığı hizmet ihracatı ile katkıda bulunuyor.

 

Satış Sonrası Detaylı Eğitim ve Dokümantasyon Hizmetleri

HALICI Grup sattığı bütün ürünlerin teknik eğitimi ve dokümantasyonu konusunda da aralıksız çalışıyor. Düzenli olarak PLC, Drive(Sürücü), Softstarter(Yumuşak Yolverici) ve diğer tüm ürün gamlarında detaylı teknik eğitim hizmetini sunuyor.

 

Otomasyon, yazılım, robotik, elektrik ve elektronik alanlarında hizmet veren HALICI Grup, 26 yıllık sektör deneyimi, 600’den fazla tamamlanmış projesi, 90 kişilik profesyonel kadrosu ve partneri olduğu global firmalarla sektöre yön veriyor ve endüstri sektöründeki hizmet çıtasını yukarıda tutuyor.


Hibya Haber Ajansı