news-details

Güçlü iletişim için oyunlaştırma servisini ücretsiz kullanıma açıyor

Uras Oyun Platformu’nun yöneticisi Yiğit Yüceer “Yeni nesil sadece gezeyim, o anı yaşayayım ve deneyimliyeyim derdinde”

Antalya Teknokent’te yer alan ve otellere geliştirdiği oyunlar ile misafir memnuniyetinin üst düzeye çıkmasını sağlamayı amaçlayan Uras Oyun Platformu’nun yöneticisi Yiğit Yüceer, Turizm Dosyası İnstagram Canlı yayına katıldı. Yüceer, turizmin geleceğine inandıklarını belirterek yeni yatırımlar için şu anda yaşanan sakin durumu da en iyi şekilde değerlendirerek ekip olarak yeni deneyimler için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Yiğit yüceer turizmin geleceğine inandıklarını belirtirken otellere uyguladıkları Oyunlaştırma sistemini bu yıl için, içinde bulunulan krizi de düşünerek ücretsiz olarak otellere sunacaklarını belirtti.

Oyunlaştırma deneyimi bundan sonraki süreçte Otellerimizin vazgeçilmez bir unsurunu oluşturacak!

Misafir Odaklı Oyunlaştırma Platformu uras.io’nun yöneticisi Yiğit Yüceer, Teknolojik anlamda yenilikleri takip ettiklerini belireterek “Bu dönem evde kalmaya devam ediyoruz. Zorunlu olmadıkça evden dışarıya çıkmıyoruz. Turizmle ilgileniyoruz. Sektörde ciddi anlamda bir koronavirüs etkisi yaşanıyor. Bunun bir gün biteceğine inanıyoruz. Bu bittiğinde ne yapmamız i üzerine çalışıyoruz. Bizim hedeflendiğimiz nokta. Korona sonrasında turizmdeki profesyonellerin misafirler ile iletişimini daha nasıl kolaylaştırabiliriz, misafirleri ne kadar bilgilendirebilir, onları nasıl güvende hissettirebilirler bu iletişimi daha ne kadar güçlü hale getirebiliriz bunun üzerine yoğunlaştık. Oyunlaştırma deneyimi bundan sonraki süreçte Otellerimizin vazgeçilmez bir unsurunu oluşturacak “ dedi.

Aslında yeni dünya düzenin içindeyiz!

Yeniş bir dünya düzeninde bahsedildiğini aslında şu anda yenidünya düzenin içinde yer aldıklarını da belirten Yiğit Yüceer, “ Gerçekleştirdiğimiz yazılım sayesinde, cep telefonlarında oynanabilen mobil oyunu misafirlere sunuyoruz. Y jenerasyonu, Z jenerasyonu ve Alfa jenerasyonu da geliyor. Eskiden bir yerden bir yere gidip çalışmak ve orada CEO yada müdür olmak çok önemliydi. Ama yeni nesil ile beraber  onlarda çok önemini yitirdi. Çünkü yeni nesilin bu şekilde bir düşüncesi yok. Yeni nesil sadece gezeyim, o anı yaşayayım ve deneyimliyeyim derdinde. Koronavirüs ile birlikte bizde onların alışkanlıklarına başladık. Bir yere gitmektense Uzaktan toplantı yapıyor evden çalışıyoruz. Yeni jenerasyonun istediği hayatı biz korona ile birlikte yaşamaya başlamış olduk. Bizim burada çalışmalarımızda deneyim üzerine. Hem yeni jenerasyonun hemde tüm jenerasyonların deneyimleri üzerine çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Oyunlaştırmada bunun bir türevi”dedi.

Turizme katkı için oyunlaştırma sistemini otellere bu yıl ücretiz sunmayı planlıyoruz!

Yiğit yüceer turizmin geleceğine inandıklarını belirtirken otellere uyguladıkları Oyunlaştırma sistemini bu yıl için içinde bulunulan krizi de düşünerek otellere ücretsiz sunacaklarını belirterek “Günümüz teknoloji çağında turizmdeki gelişmeleri de göz önüne alıyoruz. Bu amaçla Teknokent’te yoğun çalışma sonrasında geliştirdiğimiz mobil uygulama oyununu günümüz şartlarını da düşünerek bu yıl için isteyen otellere ücretiz sunmayı planlıyoruz. Amacımız bizimde bu krizde turizmcimize bir katkımızın olmasıdır. Müşteri memnuniyeti ve sadakatini sağlamak için tüm enerjimizle çalışarak bu oyunu ortaya çıkardık. Oyunumuzda, eğlence programını oyunlaştırarak gün içerisinde yapılan aktiviteleri bir ödül sistemine bağladık. Böylece oyunu indiren ve oynayan misafirler gün içerisinde yaptığı animasyon aktivitelerinden puanlar kazanıyor. Derece yapan misafirler akşam animasyon ekibinin sahneye çıkarması ile birlikte ödüllerine ulaşmış oluyorlar. Sahneye çıkarmak ayrıca sosyal statü anlamına da geliyor. Böylece misafir otele geldiğinde hem deniz, kum güneşin tadını çıkarmış oluyor hem interaktif bir mobil uygulama oyunu ile de otel içerisinde aktivitelerde bulunmuş oluyor” diye konuştu.


Hibya Haber Ajansı