news-details

"Oyunu Değiştiren Girişimci Ekosisteminden Çevik Dönüşüme Dair Dersler"i Demet Demirer Anlatıyor

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortakları ile bir araya getiren Hyve Group, 24-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleştireceği 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul öncesi paydaşları ile ısınma turlarına başladı.

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı hedefleyen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmalarında bu hafta Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet Demirer’i ağırlıyor.

30 Nisan, Perşembe günü saat 21:00’de, Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Instagram hesabı yapiturkeybuild sayfasında Zeynep Gülşen yönetiminde gerçekleştirilecek canlı yayında “Oyunu Değiştiren Girişimci Ekosisteminden Çevik Dönüşüme Dair Dersler” konuşulacak.

Bu yıl  3’üncüsü düzenlenecek Yapı Fuarı’nda, start-up’ları inşaat şirketleri ile buluşturacak Yapı Tech Garage projesinin geliştirici ortağı da olan Demet Demirer; start-up’ların yapı sektörüne getirdiği dinamizm, değişim ve dönüşümü konuşurken, teknolojinin yapı sektöründeki gelecek dönem konumunun fotoğrafını çekecek.


Hibya Haber Ajansı