news-details

Fater, T.C. Sağlık Bakanlığı’na 40.000 litre ACE Çamaşır Suyu bağışladı

Fater Temizlik Ürünleri, tüm dünyayı etkileyen koronavirüs (Covid-19) salgınıyla ilgili olarak Türkiye’deki hastanelerin sterilizasyonuna destek olmak için Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’na 40.000 litre ACE çamaşır suyu bağışladı.

Procter & Gamble ve Angelini Group’un İtalyan ortak girişimi Fater'in alt kuruluşu ve Türkiye'de de ACE çamaşır suyu üreticisi olan Fater Temizlik Ürünleri, koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’na 40.000 litre ACE çamaşır suyu bağışladı.

Bağışlanan ürünlerin ilk bölümünü oluşturan 6 kamyon ACE çamaşır suyu, Sağlık Bakanlığı’nın koordinasyonu ile Kocaeli, Bilecik ve Düzce’deki sağlık kuruluşlarına ulaştırıldı. Ace çamaşır suyu, Sağlık Bakanlığı’nın yönergelerine uygun olarak bu şehirlerdeki hastanelerin sterilizasyonu için kullanılacak.

Fater Hub Türkiye ve Kafkaslar Bölgesi Başkanı Tanju Polat, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “ACE çamaşır suyu bağışımız, yaşadığımız bu zorlu süreçte hijyenin daha da önem kazanması ile birlikte hastanelere ve tüm sağlık çalışanlarına somut bir destek olmayı amaçlıyor. Bu bağışımız ile ilgili olarak sağladıkları iş birliği ve başarılı koordinasyon için Sağlık Bakanlığı'na minnettarız. Bu süreçteki desteklerinden dolayı distribütörümüz Hedef Grup'a da teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Fater’in Gebze tesisinde tüketicilerimizin yoğun talebini yanıtlamak adına, tüm güvenlik kurallarına uygun şekilde aralıksız çalışmaya devam eden çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum’’ dedi.


Hibya Haber Ajansı