news-details

Michelin yıldızlı İspanyol şeften evlere Frikadell Burger servisi

Kerten Hospitality’nin butik otel markası The House Hotel Bomonti, kariyeri süresince çok sayıda Michelin yıldızlı restoranlarda çalışmış ödüllü Şef Jaume Puigdengolas’ın hazırladığı gurme Frikadell Burger’leri evlere taşıyor.

Turizm, otelcilik ve emlak sektörüne yeni bir vizyon getiren Kerten Hospitality, Kurumsal Şefi Jaume Puigdengolas’ın yerli ve taze malzemelerle oluşturduğu Frikadell Burger’leri paket servis hizmetiyle lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor. Kariyeri boyunca çok sayıda Michelin yıldızlı restoranlarda çalışmış ve aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi Mutfak Sanatları’nda ders veren Jaume’nin bu özel burgerleri, gastronomide eğlenceli ve yenilikçi yaklaşımları sevenlere hitap ediyor. Ayrıca İspanyol mutfağına özgü lezzetlerin yer aldığı Şef Puigdengolas’ın hazırladığı The House Hotel’in restoran menüsü de tıpkı Frikadell Burger’ler gibi The House Hotel çalışanları tarafından otel çevresindeki siparişlere ulaştırılıyor.

Günümüzdeki lezzet füzyonunu seyahat deneyimleri ve yemek pişirme stillerinin çeşitliliği ile farklı bir boyuta taşıyan Jaume Puigdengolas’ın yarattığı Kerten Hospitality’nin Frikadell Burger markası, The House Hotel Bomonti’den online sipariş hizmeti vermeye devam ediyor. Özel baharat karışımlarıyla ev yapımı hazırlanan Frikadell Burgerler, farklı damak tercihlerine uygun alternatifleriyle evlere servis ediliyor.

The House Hotel Bomonti, temizlik ve hijyen konusunda da ekstra önlemler alarak yiyeceklerin ve paketlerin lezzet tutkunlarına güvenle teslim edilmesine olanak sağlıyor.


Hibya Haber Ajansı