news-details

Kozmonot Bomonti’den alternatif müzik yükseliyor

Şehrin trend adresi Kozmonot Bomonti Şubat ayı itibariyle Caz Pazarları’na ek olarak; hem Çarşamba, hem Cumartesi akşamları alternatif müziğin en sevilen sanatçı performanslarına ev sahipliği yaparak etkinlik takvimini genişletiyor.

 

Ağustos ayında kapılarını Bomonti’de açan ve uzun süre dekorasyonuyla adından söz ettiren Kozmonot Bomonti, farklı tema ve başlıklarla düzenlenen atölyeleri, Caz Pazarları ve her ay ‘Sahne Arkası’ başlığıyla ünlü ismlerin, hayranlarıyla ücretsiz olarak bir araya geldiği söyleşi dizinine ek olarak Şubat ayında takvimine yepyeni performanslar ekliyor.

 

2014 yılında Topağacı’nda açılan ilk şubesiyle hem bölgeye, hem de pub kültürüne yepyeni dinamikler kazandıran Kozmonot Pub, Bomonti şubesiyle farklı müzik türlerine ve performanslara da sahip çıkıyor.

 

Kozmonot Bomonti Şubat gecelerinde; 8 Şubat Cumartesi günü Peyk, 12 Şubat Çarşamba In Hoodies, 22 Şubat Cumartesi Yok Öyle Kararlı Şeyler, 26 Şubat Çarşamba The Away Days’i saat 22.30 itibariyle ağırlayacak.

 

Caz Pazarları hız kesmeden devam ediyor…

 

Her Pazar 12.00 – 14.00 saatleri arasında Pazar kahvaltılarına eşlik eden farklı caz gruplarının performansına ev sahipliği yapan Kozmonot Bomonti’nin Şubat ayı takviminde; 9 Şubat İpek Dinç, 16 Deniz Özçelik, 26 Şubat Pazar ise Esra Kayıkçı sahne alacak.


Hibya Haber Ajansı