news-details

Mondi Tire'nin faaliyetlerinde olumsuzluk yok

Koronavirüs salgını nedeniyle Mondi Tire Kutsan Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş'nin faaliyetlerinde olumsuzluk bulunmadığı bildirildi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirket olarak, çalışanların, ailelerinin ve toplumun sağlığını korumak ve aynı zamanda kesintisiz şekilde faaliyetleri sürdürmek için tüm çabanın gösterildiği belirtildi.

Bu çabaların ve önlemlerin sonucu olarak, şirketin herhangi bir aksama olmaksızın, faaliyetlerini sürdürdüğüne işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Toplam siparişlerimizde ve sevkiyatlarımızda önemli ölçüde bir iptal veya erteleme bulunmamaktadır. Yaşanan süreçte karşılaşılan tüm zorluklara rağmen, başta çalışanlarımız olmak üzere, müşterilerimiz ve tedarikçilerimizin de önemli katkıları ile şu aşamada faaliyetlerimizi önemli derecede etkileyecek bir durum oluşmamıştır. Faaliyetlerimize kesintisiz bir şekilde devam etmek açısından gerekli tüm önlemlerin alınmasına, kamu otoritelerinin kararlarıyla da uyumlu olacak şekilde devam edilecektir.''


Hibya Haber Ajansı