news-details

Fiat Professional, mayıs ayında da tüketicinin yanında

Fiat Professional, Mayıs ayında da tüketicinin yanında olmayı sürdürüyor. Korona virüs (Covid-19) salgınında, dijital altyapısını genişleterek  tüm bayilerinde online görüşme hizmeti vermeye başlayan ve showroomlarını müşterilerinin evine taşıyan marka, Mayıs ayı boyunca faizleri sıfırlarken, ödemeleri 3 ay boyunca erteliyor. Kampanyada; Doblo, Fiorino ve Pratico modellerinde 3 ay ertelemeli, 60 bin TL’ye 15 ay boyunca yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuluyor. Ayrıca, nakit alımlarda 4 bin TL’ye varan nakit indirimi ve pek çok avantaj ticaretin erbaplarını bekliyor. Ducato modellerinde ise cazip faiz oranları ve ertelemeli kredi seçenekleri devam ediyor. Herkesin sağlığı için çalışanları da unutmayan Fiat Professional, Doblo ile Fiorino Combi modellerinde sağlık ve emniyet çalışanlarına özel yüzde 3 indirim sağlıyor.

 

         Fiat Professional, Mayıs ayında cazip ödeme koşulları ve kredi erteleme imkanları sunmayı sürdürüyor. Koronavirüs, (Covid-19) salgınında yaşanan özel durumdan ötürü bayilerini online ortama taşıyan, model yılı gözetmeden ücretsiz dezenfeksiyon hizmeti sunan, garanti sürelerini Haziran sonuna kadar uzatarak bakım sürelerini 3 ay veya 3 bin kilometreye kadar esneten marka, satış ve satış sonrası hizmetleriyle tüketicinin yanında olmayı sürdürüyor.  

 

Fiat Professional’ın Mayıs ayı satış kampanyasında, Koç Fiat Kredi (KFK) ayrıcalığıyla tüm Doblo, Fiorino ve Pratico modellerinde 60 bin TL’ye 15 ay boyunca yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuluyor. Üstelik, 3 ay erteleme imkanı sağlanan krediyle konfora, güvenliğe, teknolojiye ve tasarıma herkes ulaşabilsin diye çalışan marka, “işleri değil, ödemeleri erteliyor”. Fiat Professional’ın kampanyasında ayrıca; 4 bin TL’ye varan nakit indirimi ticaretin erbaplarını bekliyor. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) salgınında, herkesin sağlığı için özveriyle çalışanları da unutmayan Fiat Professional, Doblo ve Fiorino Combi modellerinde sağlık ve emniyet çalışanlarına özel yüzde 3 indirim sağlıyor.

 

Ducato’yu şimdi al Eylül’de öde

 

Devreye aldığı tüm hizmetlerle tüketicinin yanında olmayı sürdüren Fiat Professional, Mayıs ayı boyunca ürün gamının güçlü üyesi Ducato modelleri için de 60 bin TL’ye 15 ay boyunca yüzde 0,59 faiz oranlı kredi avantajı sunuyor. Mayıs ayında geçerli kredi kampanyası ile fonksiyonellik, otomobil konforunda sürüş keyfi sağlayan yüksek performans, teknoloji ve güvenlik özellikleriyle ön plana çıkan Ducato’yu tercih edecek olanlar; araçlarını hemen teslim alıp ilk ödemelere Eylül ayında başlıyor. Fiat Ducato için sunulan avantajlar arasında ek olarak, 2 bin TL’ye kadar nakit desteği de yer alıyor.


Hibya Haber Ajansı