news-details

Odeabank Baş Hukuk Müşaviri Ebru Ersoy’a ödül

Odeabank Baş Hukuk Müşaviri Ebru Ersoy, Türkiye'nin en etkili ve başarılı hukuk yöneticilerinin değerlendiği 'GC Powerlist - The Legal 500' tarafından “En Güçlü Kurumsal Hukuk Danışmanı” ödülüne layık görüldü.

 

Dünyadaki hukuk şirketlerini ve şirket içi hukuk departmanlarının çalışmalarını inceleyen 'GC Powerlist - The Legal 500', Odeabank Baş Hukuk Müşaviri Ebru Ersoy’u “En Güçlü Kurumsal Hukuk Danışmanı” ödülüne layık gördü.

 

Odeabank Baş Hukuk Müşaviri Ebru Ersoy, ödülünü İstanbul’da düzenlenen etkinlikte teslim aldı. Ebru Ersoy, GC Powerlist - The Legal 500'den ödül almanın kendisi için gurur verici olduğunu belirterek; "Bu ödüle layık görülmemiz Odeabank olarak hukuk alanında belirlediğimiz strateji ve uyguladığımız doğru politikaların başarısının kanıtıdır" dedi.

 

GC Powerlist-The Legal 500 nedir?

Legal 500, dünya çapındaki hukuk bürolarının ve avukatların yeteneklerini analiz ederek, küresel hukuk pazarının en güncel vizyonunu ortaya koyan kapsamlı bir araştırma ve derecelendirme şirketidir. Hukuk büroları ve avukatlar, belirli kriterler ve analizler sonrasında tespit edilerek Legal 500 içerisine dahil edilmektedir.

Dünya çapındaki yaklaşık 250.000 hukuk bürosu müşterisinin görüşleri ve geri bildirimlerine dayalı, özel ve bağımsız analistler tarafından, hukuk bürolarının yapmış olduğu ve yapabileceği işlere dayalı genel bir analiz yapılmaktadır. Bu analiz sonrasında ortaya çıkan sonuçlara göre her yıl düzenli olarak hukuk bürolarının ve avukatların sıralamaları değiştirilmektedir.


Hibya Haber Ajansı