news-details

Filli Boya’nın ‘Evim ve Ailem’ resim yarışması sonuçlandı

Filli Boya, boya ustalarının çocuklarına özel ‘Evim ve Ailem’ temalı bir resim yarışması düzenledi. Resim yarışmasına; 3-6yaş, 7-10 yaş arası, 11-15 yaş olmak üzere 3 farklı kategoride çocuklar katıldı.Jüri üyeleri tarafından her kategoriden seçilen en iyi üç resimle çocuklar; “babaları gibi yetenekli” olduklarını göstererek, ödülün sahibi oldular.


Hayalleri her daim yaşam alanlarına taşıyan Filli Boya, dünyamızı renklendiren çocukların yaratıcılıklarını özgürce yansıttığı ‘Evim ve Ailem’ temalı bir resim yarışması düzenledi. Filli Boya’nın en büyük paydaş gruplarından olan boya ustalarının çocuklarına özel düzenlenen yarışma, hem çocukların yaratıcı yönlerini ortaya çıkarmak hem de evde kaldığımız bu dönemde çocuklar için keyifli aktiviteler yaratmak amacıyla hayata geçirildi. ‘Evim ve Ailem’ resim yarışmasına başvurular 16 Nisan 2020 tarihinde başladı ve katılımcılar 4 Mayıs 2020 tarihine kadar resimlerini www.filliboya.com/evimveailem/ platformuna yüklediler.

 

3 farklı yaş grubunun katıldığı yarışmada her grupta ilk 3'e giren çocuklar, ‘babası gibi yetenekli’ dedirten eserler ortaya koydular. 3-6 yaş grubundan; 1. Mersi’nden Elif Beste Köşürgeli,2. Hatay’dan Ece Yaşar, 3. İstanbul’dan Handan Öztürk oldu. 7-10 yaş grubundan; 1. Sakarya’dan Doruk Eymem Sağlık, 2. Zonguldak’tan Efnan Esma Bulazar, 3. İzmir’den Fatma Nisa Büyük oldu. 11-15 yaş grubundan ise; 1. Van’dan Mert Özgül, 2. Kayseri’den Nisanur Baykan ve 3. Adana’dan Mert Atay oldu.

3 -6yaş , 7-10 yaş, 11-15 yaş grupları için oluşturulan kategorlerin her birinden 3 resim seçilerek grubun 1.sine 2.000 TL Boyner hediye çeki, 2.sine 1.000 TL Boyner hediye çeki, 3.süne de1.000 TL Boyner hediye çeki verildi.

 


Hibya Haber Ajansı