news-details

CNR ticareti ihracatçının cebine getiriyor

Yılda 50’nin üzerinde fuar organizasyonu gerçekleştiren ve tekstilden gıdaya, mobilyadan ayakkabıya birçok sektörün ihracatta dinamosu olan CNR Holding, koronavirüs sürecinde sanal fuarlarla ihracatçının yanında olmaya hazır.

 

Koronavirüs salgını nedeniyle uçak seferlerinin durmasıyla ertelenen fuarlar, hem fuarcılık sektörünü hem de ihracatçıları olumsuz etkiledi. Avrupa ve Dünya’nın sayılı büyüklükteki fuarlarını düzenleyen CNR Holding, tecrübesi ve son yıllarda yapay zeka destekli fuarcılık alanında yaptığı yatırımlarıyla sanal fuarcılık sistemini kısa bir süre içerisinde devreye sokmaya hazır.

 

Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan’ın açıklamaları sonrasında konuyla ilgili açıklama yapan CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, “Ülkemizin hedefleri göz önüne alındığında bizlerin oturup bekleme lüksü yok. İhracatçıların dünyaya açılan kapısı olan fuarlarımızı sanal ortama taşıyacak alt yapımız hazır. Ülkemize döviz getiren ve büyümeye katkı veren ihracatçılarımızla el ele vererek düzenleyeceğimiz sanal fuarlarla ihracata ve ihracatçıya olan desteğimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 

Fuarcılığın alternatifi değil tamamlayıcı bir unsuru olarak CNR tarafından geliştirilen yapay zeka destekli sanal fuarcılık sistemi sayesinde alıcılar ile ihracatçılar sanal ortamda görüşebilecek, ürünleri inceleyerek isterlerse sipariş bile verebilecekler.

Kaynak:CNR Holding 
Hibya Haber Ajansı