news-details

SHERPA, Webrazzi.com’u kullanıcı odaklı bir deneyimle yeniden tasarladı

Webrazzi, SHERPA'nın tasarladığı yeni yüzüyle yayında. SHERPA’nın ilk görüntülerini geçtiğimiz yıl Webrazzi Summit 2019'da dijital dünya profesyonelleriyle paylaştığı yeni Webrazzi, uzun süreli ve detaylı bir çalışmanın sonucunda okuyucu odaklı bir anlayışla herkes için akıcı ve yenilikçi bir deneyime dönüştü.

Yeni tasarımı için SHERPA ile çalışan Webrazzi’nin öncelikli hedefi içerik takibini ve tüketimini kolaylaştırmanın yanı sıra üyelik özelliklerini daha fazla ön plana taşımak oldu. (Projenin gelecek aşamalarında alt servisler sırayla yeni tasarım içerisine dahil edilecek.)

Mobil okuyucu öncelikli olarak tasarlandı

Mobil kullanımda sadeliğin ve erişilebilirliğin esas alındığı yeni tasarımda navigasyondan aramaya, üyelik işlemlerinden tekil makale sayfalarına kadar her noktada mobil arayüzü okuyucunun rahatına göre öncelikli olarak geliştirildi. Webrazzi okuyucusu masaüstünde ne yapabiliyorsa mobilde de aynı işlemleri aynı kolaylıkla artık yapabiliyor.

Her servise hızlı ve kolay erişim

SHERPA’nın Webrazzi deneyimini yeniden tasarlarken önceliği, okuyucunun en güncel içerikleri scroll’suz ve kronolojik olarak daha kolay takip edilmesi oldu. SHERPA diğer yandan; insights ve raporlar gibi ayrıcalıklı yeni içerik servislerini ayrıştırıp ön plana çıkararak, “Etkinlikler” gibi Webrazzi yan ürünlerini içerik akışı içine okuma deneyimini bölmeden yerleştirerek ve profil sayfası aracılığıyla daha basit ve kullanışlı bir kişiselleştirme sunarak deneyimi farklılaştırdı.


Hibya Haber Ajansı